0 1 2

Bizzi

Stages


BIZZI kan niet zonder haar vrijwilligers en stagiaires. Naast het vele werk wat zij uit handen nemen, leren de medewerkers van BIZZI iedere keer weer van haar stagiaires door de vaak frisse kijk die zij hebben. Door middel van een stage bij BIZZI maak je als stagiaire kennis met de verschillende aspecten van het jongerenwerk.

 

 

BIZZI kent verschillende vormen van stages, namelijk:

  • Maatschappelijke stages.
  • Praktijkstage (mbo en hbo)
  • Afstudeerprojecten

 

 

 

Stagiaires worden aangestuurd door de jongerenwerkers. Opdrachten en taken zijn altijd in overleg.

Heb je interesse om bij BIZZI stage te lopen, neem dan contact op met BIZZI. Vermeld jouw naam, adres, tel.nmr, geboortedatum, opleiding, leerjaar en aantal uren dat je stage moet lopen. Wil je het helemaal goed doen stuur dan je ook je CV even mee!

Wil je een maatschappelijke stage lopen, kijk dan voor de vacatures op job-sjop.nl. Heb je zelf een leuk idee, kom dan eens langs om de mogelijkheden met ons te bespreken!

Hieronder vind je informatie van een paar stagiaires die eerder bij BIZZI stage hebben gelopen.

 

Melissa van den Berk

Ik heb stage gelopen bij BIZZI en in mijn laatste jaar van mijn opleiding heb ik mijn afstudeeronderzoek bij BIZZI gehouden. Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd op Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch. Tijdens het afstudeer onderzoek is er vanuit BIZZI een begeleider aangesteld om ons ( ik en mijn afstudeermaatje) te ondersteunen. Tijdens het afstudeertraject heeft de begeleider van BIZZI ons feedback gegeven over de gemaakte stukken en ons aanvullende informatie gegeven die belangrijk was voor het onderzoek. Alle werknemers waren betrokken bij het onderzoek en vonden het ook leuk om mee te werken. Tijdens mijn stage en afstudeeronderzoek stonden de werknemers van BIZZI altijd voor mij klaar. Ik heb met plezier bij BIZZI gewerkt. Ik kan het team van BIZZI als volgt met deze woorden het beste omschrijven: hecht, enthousiast, behulpzaam, leergierig, vrolijk en zorgzaam.

 

Dirk van Doremalen

Bij Bizzi heb ik 5 maanden stage gelopen, ik was hier elke werkdag aanwezig. Ik heb aan verschillende projecten gewerkt en deze kunnen koppelen aan de schoolopdrachten die ik had. Voor de schoolopdrachten kreeg ik overigens genoeg tijd! Ook mocht ik meedenken over verschillende werkzaamheden die zich binnen mijn werkgebied bevonden.

  • Voorbereiding groep 8 bezoeken (scholen bezoeken en kinderen informatie geven)
  • Een marketingproject gemaakt voor het Centrum voor Jeugd en Gezin wat zich in het gebouw van Bizzi bevind.
  • Meehelpen tijdens de inloop