0 1 2

Bizzi

Vrijwilligers


Er zijn veel vrijwilligers, jong en oud, die regelmatig hun steentje bijdragen aan BIZZI. De SOOS, de meidengroep, de LAN-party. Daarnaast kunnen mensen zich aanmelden om af en toe mee te helpen bij activiteiten, of BIZZI betrekt ze zelf bij het vrijwilligerswerk.

Soms worden jongeren tijdens de open inloop of activiteiten gevraagd om ideeën of hulp voor andere activiteiten. Veel jongeren vinden dit erg leuk om te doen. Wanneer de jongeren geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk, kijkt BIZZI samen met de jongeren welke activiteiten open staan, wat bij wie past, en vooral wat de jongeren zelf leuk vinden om te doen. Vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor danceparty’s als ze dit leuk vinden, om de bar of munten te doen. Ook de DJ’s die draaien op de danceparty’s doen dit vrijwillig.

Om de vrijwilligers te laten weten hoe erg BIZZI dit waardeert, wordt er eens in de zoveel tijd een gezellige vrijwilligersdag georganiseerd. Bijvoorbeeld de vrijwilligers en medewerkers die samen gelasergamed hebben in het BIZZI gebouw.